Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Набори виживання отримала сім’я Масалигіних

02.05.2019

Анатолій і Анна Масалигіни живуть у так званій червоній зоні Авдіївки – від будинку пенсіонерів до промзони, відомої на весь світ найзапеклішими боями, менш ніж кілометр. До такого сусідства літні люди вже звикли та не звертають уваги на щоденну стрілянину.

Програма сімейних вечорів не відрізняється від мирних часів: перегляд телевізора, готування вечері.

– Дружина все життя пропрацювала кухарем на коксохімічному заводі. Люблю, як вона готує, – каже Анатолій Іванович. Сам він трудився в міськгазі. Нині здоров’я не дозволяє підробляти. Масалигіни виживають на пенсію.

– У нас діти на роботу не можуть влаштуватися. Ми хоч якусь копійку отримуємо. Але важко, що тут казати. Дуже добре нас підтримує Рінат Ахметов. Нам постійно приносять продуктові набори від земляка. Дякуємо йому за цю допомогу, – сказала Ганна Дмитрівна.

Допомога Ріната Ахметова доставляється в 94 населених пункти прифронтової зони й уздовж лінії зіткнення. Жителям 87 сіл і селищ набори виживання привозять бригади мобільної видачі Фонду. Ще в семи містах і селищах Донбасу допомога Ріната Ахметова розподіляється в стаціонарних пунктах видачі.