Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Набори виживання для жителів «сірої зони»

15.03.2018

Сьогодні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова привезе продуктову допомогу в прифронтову Курдюмівку. Подружжя Лариса Вікторівна й Анатолій Миколайович – одна із сімей, яким життєво необхідна ця допомога.

Колись Лариса Андріївна вчила дітей музики, її чоловік працював на місцевому цегельному заводі. Жили дружно, виростили дітей, вийшли на пенсію, мріяли зустріти спокійну старість. Не склалося... Через війну на Донбасі опинилися в епіцентрі воєнних дій.

У лютому 2017-го в будинок пенсіонерів попав снаряд – вікна вилетіли разом з рамами, дах був повністю зруйнований, стіни пошкоджені. Вже більш ніж рік літні люди намагаються відновити своє житло. Правда, на ремонт і ліки йде практично вся пенсія. Лариса Вікторівна – на інвалідності.

Подружжя завжди підтримує одне одного – турбота одне про одного та душевне тепло зараз допомагають виживати безлічі сімей, які опинилися в біді через війну. А ще, як тисячам інших, цій сім'ї допомагають виживати продукти, які регулярно привозять у «сіру зону» бригади мобільного видавання. У березні вони доставлять на Донбас більш ніж 21 000 наборів виживання.