Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

На «Донбас Арену» доставлено 58 тисяч продуктових наборів для мирних жителів Донбасу

02.12.2015

2 грудня в Донецьк прибула об’єднана автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це 129-а зі 130-а колони, відправлені на Донбас за весь час роботи Штабу. У логістичний центр на «Донбас Арені» доставили 660 тонн продуктів для формування 58 тисяч дорослих і дитячих наборів виживання, призначених мирним жителям непідконтрольних територій.

Сьогодні 33 фури пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом супровідних документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

До кінця тижня Штаб відправить на Донбас ще 2 автоколони. Всього в період з 1 до 5 грудня в логістичні центри Штабу в Донецьку та Маріуполі заплановано доставити понад 120,5 тисяч продуктових наборів.

За 1,5 роки роботи Штаб Ріната Ахметова видав понад 5,5 млн дорослих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення. 65% одержувачів допомоги — літні люди віком від 65 років, серед яких 8,5 тисяч — віком понад 90 років.

«Люди, які отримують нашу допомогу — це малозабезпечені, які й у мирний час жили важко. А у воєнний — ця допомога реально рятує людські життя. Щодня на Донбасі продукти від Штабу Ріната Ахметова отримують понад 20 тисяч осіб. Ми працюємо з обох боків лінії зіткнення, і головне — у «сірій зоні». Нам важливо, щоб кожна людина, яка цього потребує, отримала допомогу», — розповідає координатор Штабу Римма Філь. Докладніше про те, кому і як видають допомогу, дивіться тут.

Станом на ранок, 2 грудня 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 577 тис. дорослих і 407 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.