Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Ми втратили все. Спасибі, що не даєте загинути»: Фонд Ріната Ахметова допомагає людям на прифронтових територіях

22.08.2024

Попри ризики та небезпеку Фонд Ріната Ахметова системно підтримує жителів прифронтових населених пунктів. Мешканці селища Ставки Краматорського району Донецької області отримали продуктові набори від Фонду.

«Продукти людям потрібні, а їх немає за що купувати. Чимало людей лишилося без роботи. Якщо пенсіонери хоч пенсію отримують, то в молоді немає нічого», — говорить Наталія Суханова, головна у селищі.

«Фонд Ріната Ахметова не дасть загинути. На хліб немає, хата згоріла, пенсію я не отримую. Допомогти нікому. Спасибі вам», — говорить один із місцевих мешканців.

За словами Миколи Осиченка, амбасадора Фонду, керівника Маріупольського телебачення, тут дуже небезпечно: селище неподалік від лінії зіткнення. А ще, росія повсюди лишила міни та розтяжки.

«Спасибі, що привезли допомогу. У нас 20 соток городу в селі є, але ж чекаємо на саперів — там може бути все, що завгодно», — говорить місцева жителька Світлана, яка повернулася додому після деокупації.

З початку повномасштабної війни Фонд спрямував 380 тисяч продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

З 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU