Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мобільні бригади Штабу Ахметова доставляють продукти в Кіровому

15.06.2015

Гуманітарний штабу Ріната Ахметова продовжує доставляння продуктових наборів у невеликі населені пункт на лінії зіткнення. Цього разу допомогу отримали мирні жителі та переселенці, які проживають у селищі Кірове Донецької області.

«Волонтери встигли видати 850 наборів виживання для місцевих жителів і переселенців пільгових категорій. Бригада виїхала о 3.30, прибула на місце о 10.30. Покинула селище о 18.00, як того вимагали військові. Співробітники селищної адміністрації допомогли сформувати списки благоотримувачів. Дотримання громадського порядку під час видавання забезпечили присутні працівники МВС. За підсумками 6-годинної безперервної роботи 6 волонтерів обслужили по 130–140 осіб. На допомогу одному одержувачу йшло до трьох хвилин, тому що кожному потрібно було пояснити всі правила видавання, а також звірити заповнені форми з оригіналами документів. Наступний приїзд мобільних волонтерів до Кірового заплановано на липень», — розповіла Євгенія Рзаєва, керівник відділу дистрибуції Гуманітарного штабу.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ріната Ахметова здійснюється також у віддалені населені пункти Донецької області, які розташовані на не підконтрольних українській владі територіях.