Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мобільні бригади психологів Фонду Ріната Ахметова провели консультації у Павлограді

26.03.2023

Тривають консультації психологів Фонду Ріната Ахметова у різних містах України. Цього разу мобільні бригади психологів працювали в Павлограді Дніпропетровської області. Захід на тему «Як подолати стрес під час війни» відвідали місцеві мешканці та переселенці.

До Дніпропетровської області після 24 лютого 2022 року переїхало сотні тисяч громадян із гарячих точок. Тобто, люди зіткнулися з величезним стресом і «законсервували» його.  

Мобільні бригади психологів під час зустрічей дають багато корисних порад і практичних інструментів, що допомагають стабілізувати свій емоційний стан самостійно.        

У цьому році психологи Фонду стали допомагати не лише найуразливішим категоріям населення, а й старшокласникам, лікарям та вчителям. Це люди, які мають ще більше психологічне навантаження і потребують додаткової уваги. 

Проєкт Фонду Ріната Ахметова з психологічної допомоги мешканцям, які постраждали від війни, стартував у 2014 році. Після 24 лютого 2022 року до нього долучилися мобільні бригади психологів. Фонд організував їх виїзди, як фахівців, що допомагають людям долати стрес. 

Психологічну допомогу від Фонду з 2014 року отримали вже понад 145 тисяч жителів України. Задля цього 250 психологів пройшли навчання Фонду Ріната Ахметова з курсу «Травма війни».