Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мережа гіпермаркетів АШАН підтримала Фонд Ріната Ахметова в боротьбі з туберкульозом

17.10.2012

На початку жовтня в усіх гіпермаркетах торгівельної мережі АШАН були розміщені плакати на тему профілактики й лікування туберкульозу. Плакати містять таку актуальну інформацію, як: основні симптоми туберкульозу, телефон Всеукраїнської безкоштовної гарячої лінії 0 800 503 080 і спеціалізований сайт з питань туберкульозу www.stoptb.in.ua. Ці друковані матеріали – частина широкої інформаційної кампанії програми «Зупинимо туберкульоз в Україні», яку реалізує Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» разом з партнерами. 
 
Співробітництво Фонду Ріната Ахметова з мережею гіпермаркетів АШАН розпочалось в рамках програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» і проекту «Здоровя на роботі», який запущено в  2010 році. Мета проекту – ознайомлення співробітників торгівельної мережі АШАН з профілактикою різних захворювань, надання їм інформації про необхідні дії у випадку зараження одним із них, про їх гарантії и права у відповідності до нормативно-правової бази. В гіпермаркетах АШАН вивішуються інформаційні матеріали, проводяться тренінги для співробітників і роздаються брошури з інформацією про профілактику і лікування того чи іншого захворювання. Кожні 2 роки висвітлюється якесь конкретне захворювання, на наступний рік темою проекту обрано туберкульоз. 
 
В даний момент плакати розміщені в усіх гіпермаркетах АШАН (4 в Києві і 4 в регіонах: Кривий Ріг, Донецьк, Запоріжжя, Львів) біля входу і на пунктах обслуговування клієнтів. Вони будуть висіти протягом 2-х тижнів і будуть доступні для співробітників і відвідувачів.
 
У мережі гіпермаркетів АШАН Україна працюють близько 3400 співробітників. Кожен із гіпермаркетів відвідують близько 10 000 клієнтів на день.