Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Медик із Хмельницького – про комплектацію швидких від Ріната Ахметова: «У цих машинах є все!»

12.07.2019

Фонд Ріната Ахметова передав перші 30 з 200 автомобілів швидкої допомоги обласним лікарням, станціям швидкої допомоги й амбулаторіям сільських громад по всій Україні, в рамках реалізації проекту «Машини швидкої допомоги». Він реалізується за особистим рішенням Ріната Ахметова та повністю фінансується за його кошти. Серед регіонів, куди вже приїхали новенькі швидкі, Хмельницька область.

– У нас місцевість дуже горбиста, і часто, особливо в негоду, непросто дістатися до деяких пацієнтів. Але Peugeot Boxer, ключі від якого мені сьогодні вручили представники Фонду Ріната Ахметова, дуже надійні машини, потужні, з доброю прохідністю. Доїдуть до всіх. Останнє оновлення автопарку було в нас у 2013 році, і цей подарунок від Ріната Ахметова дуже доречний. Спасибі йому за підтримку й особливо за те, що працівники Фонду так відповідально підійшли до комплектації машин. У цих машинах є все, що потрібно лікарям! Як каже молодь, «це повний фарш». Водії наші теж дуже задоволені, – сказав головний лікар Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр Терещук.

Нові партії машин швидкої допомоги від Ріната Ахметова вже готуються до передання медикам. До кінця 2019 року всі регіони України одержать ще 170 найсучасніших автомобілів.