Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Мами з дітьми продовжують отримувати на «Донбас Арені» дитячі набори від Ріната Ахметова

22.10.2014

Сьогодні волонтери ФК «Шахтар» і «Донбас Арени» продовжили видавати на стадіоні гуманітарну допомогу в межах проекту Ріната Ахметова «Допоможемо дітям». Для безпеки пункт роздавання тимчасово не працював у зв’язку з потужним вибухом, який пошкодив західний вхід на стадіон. Тепер дитячі набори видають у «Фан шопі» на території «Донбас Арени». За словами волонтерів, за першу половину дня видано вже приблизно 200 наборів.

Допомога в межах проекту призначена для всіх дітей, які живуть у зоні АТО, віком до двох років. За інформацією Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, таких дітей у зазначеному регіоні приблизно 40 тисяч. І всі вони потребують спеціального дитячого харчування, підгузків, медикаментів. Для того, щоб отримати дитячі набори, мамі чи батькові дитини потрібно мати із собою свідоцтво про народження дитини з пропискою в зоні АТО. До складу дитячого набору від Гуманітарного штабу входять дитячі каші та суміші, овочеві та фруктові пюре, дитячі соки й підгузки.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова вже доставив на Донбас десять тисяч наборів для дітей. У жовтні та листопаді в межах Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова буде доставлено ще по 20 тисяч наборів, що забезпечить найнеобхіднішим усіх дітей із зони АТО віком до двох років.