Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Хто і як у Донецьку може отримати продуктові набори додому від Штабу Ахметова?

04.03.2015

Із жовтня 2014 року волонтери Гуманітарного штабу Ріната Ахметова розвозять продуктові набори додому найбільш соціально незахищеним літнім донеччанам. За весь період такої роботи волонтери розвезли понад 5000 наборів.

Отримати продуктовий набір із доставлянням можуть жителі Донецька, які відповідають таким встановленим Гуманітарним штабом критеріям:

- громадяни, обмежені в пересуваннях через хворобу та інвалідність, а саме:  

інваліди 1-2 груп; важкохворі люди; люди, які перенесли оперативні втручання, люди з хронічними захворюваннями (інвалідність може бути не підтверджена документально);

- пенсіонери віком від 60 років і старше, які не можуть особисто дістатися до пунктів видавання наборів, не мають родичів, знайомих, котрі можуть забрати набір у районних пунктах видавання.

 

Волонтер має право видати продуктовий набір тільки особисто в руки благоотримувачу, за наявності таких документів: оригіналу паспорта (обов'язково), пенсійного посвідчення або посвідчення інвалідності.

Для отримання продуктового набору додому необхідно залишити заявку за телефоном гарячої лінії Штабу 0800 509 001 (якщо Ви зверталися на гарячу лінію, і Вам привозять допомогу, залишати Ваше звернення повторно НЕ ПОТРІБНО)

 

УВАГА!

Зверніть увагу на те, що волонтер Штабу має право видати продуктовий набір тільки особисто в руки людині, якій призначено набір. Тільки за наявності оригіналу паспорта, пенсійного посвідчення або посвідчення інвалідності.

Наголошуємо: родичі, сусіди, знайомі НЕ можуть отримати допомогу замість людини, якій призначений продуктовий набір.

Переконливо просимо повертати оригінали документів їхнім власникам, якщо їх передали третім особам. У разі виявлення шахрайства, одержувач, на якого зареєстровано продуктовий набір, буде заблокований, і допомогу більше не отримає.