Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гумштаб продовжує доставляти допомогу на Донбас: 390 тисяч наборів виживання у квітні

01.04.2016

Упродовж квітня Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує відправити на Донбас 14 автоколон із гуманітарною допомогою для мирних жителів найбільш соціально незахищених категорій. Загальний обсяг допомоги у квітні – 390,7 тисяч дорослих і дитячих продуктових наборів.

«Ми з тривогою стежимо за ситуацією, яка розвивається навколо Ясинуватої і Авдіївки, у зв’язку з активізацією бойових дій. На нашу гарячу лінію надходить дуже багато дзвінків від пенсіонерів. Вони чують канонаду й переживають, чи зможуть отримати свій продуктовий набір. Хочу запевнити, що Штаб Ріната Ахметова продовжить доставляти допомогу в повному обсязі. Всього упродовж місяця ми плануємо доставити 4 тисячі тонн продуктів», – прокоментував Олександр Вишняков, директор Гуманітарного штабу.

Щотижня на Донбас вирушатимуть по 4 автоколони. 1 квітня Штаб відправив першу із запланованих. До Донецька буде доставлено 29,6 тисяч дорослих і дитячих наборів виживання. Також 2 мобільні бригади Штабу привезли набори виживання в села Амвросіївського, Олександрівського районів і місто Добропілля.

За весь час роботи Штаб Ріната Ахметова видав 7 млн 615 тис. дорослих і дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.