Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гуманітарний вантаж у межах 16-го Гуманітарного рейсу Ахметова пройшов українську «митницю» і прямує до Донецька

05.03.2015

Станом на 18:00 друга за рахунком автоколона в межах 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова пройшла українську «митницю» і їде в напрямку Донецька.

Колона, яка сьогодні вранці, 5 березня, виїхала з Дніпропетровська до Донецька, у складі 31 великовантажної машини везе цукор, крупи, згущене молоко, дитячі пюре, дитячі суміші, каші, вівсяні пластівці, підгузки. Благодійна допомога призначена мирним жителям Донбасу, які проживають у зоні проведення АТО, на підконтрольних українській владі територіях і в містах на лінії вогню.

Перед виїздом вантаж Гуманітарного рейсу успішно пройшов моніторинг і перевірки, був опломбований. Гуманітарний вантаж Штабу Ріната Ахметова має всі необхідні дозвільні документи, зокрема, і від Мінсоцполітики.

Нагадаємо, що всього в березні, у межах 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова, заплановано відправити на Донбас 5 автоколон. Це 202 фури, які доставлять 250 тисяч продуктових наборів і 30 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донецької та Луганської областей.