Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Гаряча лінія та пошта Святого Миколая: Фонд Ріната Ахметова оголошує переможців святкової Акції

25.12.2022

На початку грудня Фонд Ріната Ахметова запросив дітей взяти участь у святковій Акції: хлопці та дівчата мали можливість розказати Святому Миколаю про те, як війна змінила їхні життя, отримати підтримку доброго чарівника та новорічні подарунки. 

У рамках благодійного проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Новорічна Акція» з 1 по 20 грудня разом із гарячою лінією Святого Миколая працювала і святкова пошта.

Участь у проєкті була не лише психологічною розрадою для дитини, а й корисною для України – бо кожна історія дітей про війну є надважливою для збереження пам'яті про події у країні. 

Серед усіх, хто поспілкувався зі Святим Миколаєм та розповів свою історію, 25 грудня за допомогою сервісу random.org було розіграно новорічні подарунки: 10 пледів, 10 рюкзаків та суперподарунок – смартфон Samsung A12.

Список переможців: 

Ми дякуємо всім учасникам Акції та вітаємо тих, хто отримає подарунки. Бажаємо вам безпечних свят!

Акція «Рінат Ахметов – Дітям» – це більш ніж 20-річна традиція доброти, підтримки, мотивації і віри в безмежний потенціал дітей. Акція змінює життя дітей на краще, дарує їм віру в дива та надію на світле майбутнє. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.