Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Штаб Ахметова доставив набори виживання у Дзержинськ

16.07.2015

Мобільні бригади видавання допомоги від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова продовжують забезпечувати наборами виживання мирних жителів населених пунктів на лінії зіткнення, а також переселенців, які перебувають на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

Черговий виїзд волонтери здійснили в місто Дзержинськ Донецької області, яке розташоване безпосередньо на лінії зіткнення. 850 наборів виживання було доставлено місцевим мирним жителям пільгових категорій: старим, інвалідам, багатодітним сім’ям та іншим.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ріната Ахметова дозволяє надати допомогу людям у віддалених населених пунктах, особливо на лінії зіткнення, де не завжди є можливість відкрити постійний пункт видавання. Такі виїзди здійснюються також у віддалені села Донецької області, які розташовані в зоні АТО.

Станом на 16 липня мобільними бригадами Штабу Ріната Ахметова було доставлено та видано 15401 набір виживання в селах і маленьких містах Донбасу з обох боків лінії зіткнення.