Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Набори виживання в села Волноваського району доставив Штаб Ахметова

26.08.2015

Бригади мобільного видавання Штабу Ріната Ахметова доставили чергову партію допомоги у віддалені села Донецької області. Цього разу 860 продуктових наборів отримали мешканці й переселенці в 4 селах Волноваського району на мирній території та лінії зіткнення.

Волонтери доставили допомогу в Андріївку, Бахчовик, Дружбу, Обильне для 11 найбільш соціально вразливих категорій населення: старих, інвалідів, батьків-одинаків, багатодітних сімей та інших.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ахметова дозволяє надати допомогу людям у віддалених селах і маленьких містах, особливо на лінії зіткнення, де не завжди є можливість відкрити стаціонарний пункт видавання.

Такі ж виїзди здійснюються й у віддалені села Донецької області, які розташовані на не підконтрольній українській владі території.

Проект мобільних бригад видавання допомоги від Штабу Ріната Ахметова стартував у травні 2015 року. За цей час волонтерами було доставлено й видано приблизно 30 000 продуктових наборів у віддалених селах і містах Донбасу з обох боків лінії зіткнення.