Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Мирні жителі 9 сіл Ясинуватського району отримали допомогу від Штабу Ахметова

27.07.2015

Мирні місцеві жителі та переселенці в 9 віддалених селах Ясинуватського району Донецької області, які перебувають на лінії зіткнення й території, підконтрольній Україні, отримали набори виживання від Штабу Ріната Ахметова.

В Орлівку, Тоненьке, Уманське, Бердичі, Новоселівку Першу, Желанне, Ласточкине, Семенівку, Петрівське мобільні бригади видавання допомоги від Гуманітарного штабу доставили 850 наборів виживання. Допомогу отримали мирні місцеві жителі й переселенці пільгових категорій, затверджених Штабом.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ріната Ахметова дозволяє надати допомогу людям у віддалених населених пунктах, особливо на лінії зіткнення, де не завжди є можливість відкрити постійний пункт видавання. Такі ж виїзди здійснюються й у віддалені села Донецької області, які розташовані на не підконтрольній українській владі території.

Станом на 27 липня мобільними бригадами Штабу Ріната Ахметова було доставлено та видано понад 21 тисячу наборів виживання в селах і маленьких містах Донбасу з обох боків лінії зіткнення.