Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Допомога від мобільних бригад Штабу Ахметова жителям Артемівського району

31.08.2015

Продуктові набори для 860 жителів і переселенців у 4 населених пунктах Артемівського району Донецької області доставили бригади мобільного видавання Штабу Ріната Ахметова.

Луганське, Красний Пахар, Криничне й Лозове Артемівського району розташовані на лінії зіткнення, і люди, що залишилися там, гостро потребують допомоги. Для багатьох людей похилого віку й безробітних переселенців – це єдине джерело виживання.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ахметова дозволяє надати допомогу людям у віддалених селах і маленьких містах, особливо на лінії зіткнення, де не завжди є можливість відкрити стаціонарний пункт видавання.

Такі ж виїзди здійснюються й у віддалені села Донецької області, які розташовані на не підконтрольній українській владі території.

Проект мобільних бригад видавання допомоги від Штабу Ріната Ахметова стартував у травні 2015 року. За цей час волонтерами було доставлено й видано приблизно 30 000 продуктових наборів у віддалених селах і містах Донбасу з обох боків лінії зіткнення.