Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

ФОТОРЕПОРТАЖ. Бригади мобільного видавання Штабу Ахметова доставили допомогу у 8 сіл Артемівського району

18.08.2015

Мирні жителі 8 сіл Артемівського району Донецької області на лінії зіткнення отримали набори виживання від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Мобільні бригади волонтерів за 1 день доставили 850 наборів для найбільш соціально незахищених категорій населення: старих, багатодітних, прийомних сімей, інвалідів, батьків-одинаків та інших. Допомогу отримали місцеві жителі та переселенці в селах Кодема, Дача, Миколаївка, Миколаївка Друга, Отрадівка, Клинове, Відродження, Мідна Руда.

Подібне мобільне доставляння продуктів від Штабу Ахметова дозволяє надати допомогу людям у віддалених селах і маленьких містах, особливо на лінії зіткнення, де не завжди є можливість відкрити постійний пункт видавання.

Такі ж виїзди здійснюються й у віддалені села Донецької області, які розташовані на не підконтрольній українській владі території.

Станом на 18 серпня 2015 року мобільними бригадами Штабу Ріната Ахметова було доставлено й видано понад 27 тисяч наборів виживання у віддалених селах і містах Донбасу з обох боків зіткнення.