Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фотография о работе Штаба Ахметова отмечена на престижной фотовыставке

01.07.2016

Гуманітарний Штаб Ріната Ахметова і Група СКМ вдруге взяли участь у фотовиставці, організованій Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності».

Перша фотовиставка «Роль бізнесу в економічному розвитку країни» була проведена у 2015 році. Цьогріч на фотовиставці «Бізнес, який змінює країну» найбільші компанії країни знову отримали можливість представити свої соціальні та екологічні проекти не у формі товстих економічних томів, а завдяки… фотографії.

Оригінальні світлини яскраво демонструють, що бізнес-структури потрібні країні не тільки для того, щоб платити податки. У цей складний кризовий час вони готові зробити свій вклад у підтримку і стати потужним локомотивом розвитку України.

«Ми хочемо, щоб соціально відповідальний бізнес надихнув інші компанії, демонструючи, як маленькі кроки можуть мати великий вплив і змінювати країну», – зазначає Марина Саприкіна, директор Центру «Розвиток КСВ».

Щоб цей конкурс став реальністю, професійне журі ще у квітні 2016 початок етап добору фотографій від компаній, які, на їхню думку, найкраще відображали різні акції соціальної відповідальності. Серед них – ДТЕК, ПУМБ, оператор мобільного зв’язку «Lifecell», Ощадбанк, Укрсиббанк, мережі магазинів «Ашан Україна», «Єва» та «Фокстрот», «Байєр», «1 + 1 Медіа», юридична фірма «Василь Кисіль і партнери».

Свої фотозвіти надіслав і Гуманітарний штаб Ріната Ахметова. Штаб, створений 6 серпня 2014 року, об’єднав ресурси та можливості Групи СКМ, ФК «Шахтар» і Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» для надання максимальної допомоги всім мирним жителям Донецької й Луганської областей, які постраждали внаслідок бойових дій на Сході України.

Пронизлива світлина дитини, представлена Штабом Ріната Ахметова, була відзначена спеціальною нагородою на відкритті виставки 1 липня. Фотограф Данило Павлов зобразив маленького жителя села Бугас Волноваського району Донецької області під час отримання гуманітарної допомоги, яку доставили мобільні бригади волонтерів Штабу. На виставці фото представлено під назвою «Діти Донбасу: такий дорослий погляд на світ».

Фотовиставка «Бізнес, який змінює країну» триватиме до 20 липня у приміщенні Київської міської державної адміністрації за адресою: вул. Хрещатик, 36 (2-й поверх). Потім обрані фото будуть представлені на дискусіях із корпоративної соціальної відповідальності у 5 регіонах України.