Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова взяв участь у міжнародній конференції AidEx 2018

15.11.2018

Представники Фонду Ріната Ахметова взяли участь у міжнародній конференції AidEx 2018, яка проходила в Брюсселі 13–14 листопада.

Захід зібрав велику кількість учасників: представників найбільших світових благодійних організацій, урядових структур США і Європи.

Під час AidEx 2018 експерти благодійної сфери обмінялися досвідом, а також обговорили застосування інноваційних методів, що дозволяють підвищити ефективність надання гуманітарної допомоги.

«Однією з головних тем конференції було знайомство зі стандартами та принципами надання допомоги, відмінностями між конфліктами й особливостями надання гуманітарної допомоги в різних країнах світу, де відбуваються збройні конфлікти. AidEx 2018 ще раз підтвердила, що Фонд Ріната Ахметова йде в ногу з часом: дотримується найкращих світових практик і застосовує багато передових стандартів благодійності у своїй роботі», – сказав Роман Рубченко, директор Фонду.

До речі, Фонд Ріната Ахметова не вперше бере участь у заходах такого високого рівня. У травні в Брюсселі представники Фонду презентували фотокнигу «Донбас і Мирні» на щорічній Конференції Європейського центру фундацій (EFC), яка об’єднує понад 500 великих благодійників. Конференція стала однією з найбільш значущих подій у Європі. Головною темою цьогоріч було питання розвитку благодійного сектору.