Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова відкриє фотовиставку «Туберкульоз без прикрас» в Ужгороді

16.11.2012

 

22 листопада у холі Закарпатської обласної державної адміністрації відбудеться урочисте відкриття виставки фотографа-документаліста Максима Дондюка «Туберкульоз без прикрас» за підтримки благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України». В експозиції представлені фотографії людей, які вилікувались від туберкульозу, а також жертв захворювання. Всі фотографії були зроблені в тубдиспансерах і виправних колоніях Херсона і Донецька.
 
«Цією фотовиставкою ми хочемо привернути увагу громадськості до проблеми туберкульозу і пояснити людям, що захворіти на туберкульоз може кожен, незалежно від соціального статусу. Це важке захворювання, але важливо знати, що туберкульоз – виліковний. При вчасно призначеному, послідовному і безперервному лікуванні його можна подолати», – зазначив Денис Денисенко, керівник програми «Зупинимо туберкульоз в Україні» благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».
 
В Україні фотовиставки Максима Дондюка вже відбулись у Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Кіровограді, Вінниці. Тепер її зможуть побачити жителі і гості Ужгорода.
 
Відкриття виставки «Туберкульоз без прикрас» відбудеться 22 листопада об 11:00 в холі Закарпатської обласної державної адміністрації за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, 4. На відкритті буде присутній автор – Максим Дондюк, який більше трьох місяців знаходився поряд із героями виставки.
 
Розклад роботи фотовиставки з 22 листопада по 6 грудня: понеділок – п’ятниця з 09:00 до 18:00, субота і неділя – вихідні. Вхід вільний.
 
Додаткова інформація та акредитація представників ЗМІ за телефоном 050 358 12 75, Ольга Захарченко, [email protected]
 
Запрошуємо журналістів на відкриття!
 
Прес-служба 
фонду Ріната Ахметова
«Розвиток України»
Тел. + 38 044 502 52 12