Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова в рамках першого етапу допомоги передав до запорізького центру «Я — Маріуполь» понад 3 тисячі гігієнічних наборів

10.10.2022

Фонд Ріната Ахметова вже третій місяць співпрацює з центрами підтримки переселенців «Я — Маріуполь» у різних містах України. Нещодавно в рамках першого етапу допомоги Фонд передав до запорізького хабу понад 3 тисячі гігієнічних наборів.

До кожного переданого набору увійшли найнеобхідніші засоби особистої гігієни: зубні щітки та паста, туалетне мило, шампунь, гелі для душу та пральний порошок.

«Будь-яка підтримка надзвичайна важлива для нас сьогодні. Дякуємо Фонду Ріната Ахметова не тільки за гуманітарні набори, але й за увагу та піклування про нас», — каже Євгенія, переселенка з Маріуполя.

Окрім гуманітарної допомоги, велика кількість маріупольців звертаються й за психологічною підтримкою. Пережити жахіття війни та адаптуватися до нових умов життя їм допомагають кваліфіковані психологи Фонду, спеціалісти з кризової психології й подолання травматичного досвіду.

Загалом до кінця року маріупольцям буде буде передано 40 тисяч наборів із засобами особистої гігієни від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів». З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/news/dopomoga-rinata-ahmetova-ohopyla-ponad-13-5-milyona-meshkantsiv-ukrainy