Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова у Запоріжжі продовжує надавати підтримку та гуманітарну допомогу маріупольцям, які змогли виїхати з блокадного міста

18.03.2022

Сьогодні Фонд Ріната Ахметова передав понад 700 продуктових наборів для маріупольців, які евакуювалися до Запоріжжя. Про гуманітарну допомогу від Фонду розповідає одна волонтерів Людмила.

–  Переселенці з Маріуполя приїжджають до нас у Запоріжжя на розподіл. Вони можуть тут як переночувати, так і просто відпочити, прийняти душ та отримати продуктові набори від Фонду. Зі сльозами на очах вони дякують за той затишок та підтримку, яку надає їм Фонд Ріната Ахметова. Незважаючи на те, що люди налякані жахом війни, вони дуже організовані. 

Крім того, найближчим часом Фонд Ріната Ахметова відкриє точки психологічної підтримки для евакуйованих маріупольців. З ними будуть працювати висококваліфіковані психологи, фахівці з кризової психології та подолання травматичного досвіду.

Допомога надається у рамках програми «Рінат Ахметов – Порятунок життів». За 16 років роботи Фонд Ріната Ахметова допоміг вижити 8 млн. осіб, із них 3.5 млн. були врятовані на Донбасі.