Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» виступив партнером 6-го Національного фестивалю соціальної реклами (НФСР)

15.03.2012

Фонд Ріната Ахметова підтримав креаторів соціальної реклами, спрямованої на подолання епідемії туберкульозу.

 Цей фестиваль традиційно підводить своєрідний підсумок соціального рекламного року в Україну.

До участі в Національному фестивалі соціальної реклами запрошуються державні органи, громадські організації, фонди, рекламні агентства, маркетингові відділи фірм і підприємств, молоді креатори і всі бажаючі.

Місія НФСР, заснованого Союзом рекламістів України та Міжнародним професійним журналом «Маркетинг і реклама», - розвивати і популяризувати соціальну рекламу як інструмент вирішення найважливіших соціальних проблем суспільства.

 Як національний лідер діяльності, спрямованої на профілактику та подолання епідемії туберкульозу в Україні, Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» заснував власну номінацію «Зупинимо туберкульоз в Україні». Назва не випадкова, тому що з 2011 року Фонд почав реалізацію однойменної Програми за фінансової підтримки Глобального Фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Одне з важливих завдань - підвищення інформованості суспільства про проблеми туберкульозу та мобілізація населення до подолання цієї соціально небезпечної недуги.

 Імена переможців визначено й буде оголошено під час урочистої церемонії нагородження, запланованої на 20 березня.

16 березня, в переддень урочистої церемонії нагородження переможців фестивалю, організатори провели прес-конференцію, в ході якої обговорили актуальні проблеми розвитку соціальної реклами в Україні, оприлюднили результати соціологічних досліджень ефективності соціальної реклами та підбили попередні підсумки творчого конкурсу Шостого Національного фестивалю соціальної реклами.

Під час прес-конференції директор департаменту зовнішніх зв'язків Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Катерина Засуха акцентувала увагу на унікальності ролі подібного фестивалю для виявлення та просування кращих зразків соціальної реклами в країні і висловила сподівання на великі перспективи розвитку фестивалю в майбутньому.



 На фото: Директор департаменту зовнішніх зв'язків Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Катерина Засуха.