Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова оголошує фіналістів конкурсу есе «Війна в долі моєї родини»

21.11.2022

Фонд Ріната Ахметова оголошує список фіналістів конкурсу есе «Війна в долі моєї родини», який було реалізовано в рамках проєкту Музей «Голоси Мирних.Діти». Експертна рада Конкурсу визначила 211 фіналістів серед учнів шкіл Києва, Київської, Вінницької, Дніпропетровської та Чернігівської областей.
 
«Конкурс есе цьогоріч відбувався у непростих умовах, однак ми отримали дуже цікаві та ґрунтовні роздуми молодого покоління над тим, що сьогодні означає мир. Кожна робота пронизана власним болем і трагедією, яку довелося пережити автору та його сім’ї. Відбулася тотальна зміна пріоритетів та цінностей, з’явилися нові виклики, завдання. Наші діти швидко подорослішали: вони змістовніше проводять дозвілля, займаються волонтерством задля допомоги ЗСУ, опікуються ближніми та роблять все можливе, що наближає нашу країну до Перемоги. Діти України — неймовірні!» — зазначила Ірина Блажан, головний директор програм Фонду Ріната Ахметова.
 
Фіналістами стали учасники, роботи яких пройшли відбірковий етап та були допущені для оцінювання Журі. Їх буде нагороджено відповідними дипломами.
 
Наступний етап передбачає визначення членами Журі переможців Конкурсу (I, II та III місця) й оголошення фінальних результатів.
 
Прізвища фіналістів Конкурсу — за посиланням bit.ly/3EMuEaG

Музей «Голоси Мирних» — це наймасштабніший у світі архів історій мирних жителів України, які постраждали від війни. Його місія — збирати, організовувати та ділитися історіями мирних для кращого розуміння життя в умовах війни заради кращого майбутнього. Архів Музею налічує вже понад 50 тисяч історій!