Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає жителям Волноваського району

06.08.2019

Сьогодні бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова доставили набори виживання жителям населених пунктів Гнутове, Павлопіль, Пищевик і Черненко. Допомогу отримала й сім’я Карпенків.

Глава сімейства помер після важкої хвороби. Двох дітей – маленьку Віку і 18-річного Гната – мама ростить одна.

– Доводиться важко. А тут ще почався цей конфлікт. Школу в Павлополі закрили. Дітей доводилося відводити до сусідньої Талаківки на заняття, – розповідає Юлія Миколаївна.

Постійної роботи в селищі немає, жінка підробляла в нічні зміни на Талаківській птахофермі, хоч і страшно було залишати дітей одних.

Вона з гордістю зазначає: попри всі труднощі, син закінчив школу і торік вступив до престижного університету. Гнат прийняв доросле рішення, коли перевівся на заочне навчання, щоб допомагати мені і своїй сестричці по господарству.

У важкий час сім’ї Карпенків допомагає Фонд Ріната Ахметова.

– Ми дуже вдячні Рінату Леонідовичу за те, що постійно нам видають продуктові набори. Це для нас велика підтримка, – каже Юлія.

У серпні допомогу Ріната Ахметова отримають понад 20 тисяч осіб. З початку збройних дій Фонд Ріната Ахметова видав понад 12,3 мільйона продуктових наборів на Донбасі. Завдяки цій допомозі врятовано понад мільйон людських життів.