Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає жителям Щербинівки

14.06.2019

У прифронтовій Щербинівці допомогу Фонду Ріната Ахметова отримує кожен п’ятий житель. Серед них – Олена Мироненко, яка самостійно виховує двох доньок. Старша дівчинка ходить до школи, їй вже 10 років. А ось молодшій ледь виповнилося три рочки.

Життя Олени Іванівни склалося непросто. У 16 років вбили матір, потім помер вітчим. Батька ніколи не знала, а з близьких залишилася бабуся, яка живе в сусідньому Новгородському.

«Вона завжди допоможе, підкаже та підтримає. Завдяки бабусі ми дивом врятувалися від загибелі восени 2014 року. Тоді я з дочками вирушила до неї в гості, а поки нас не було, у будинок потрапив снаряд і повністю його зруйнував», – розповіла жінка.

Відновити житло Олена Іванівна не може й досі. Доводиться разом із дівчатками орендувати квартиру. Роботи нема, тому сім’я ледь зводить кінці з кінцями. Від розпачу рятує допомога Ріната Ахметова.

«Величезне спасибі. Тільки й виживаємо завдяки підтримці Ріната Леонідовича», – подякувала Олена Мироненко.

З початку збройних дій Фонд Ріната Ахметова видав більш ніж 12 мільйонів продуктових наборів на Донбасі. Завдяки цій допомозі врятовано понад мільйон людських життів.