Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає Тетяні Поповій із Горлівки

29.05.2019

У 2012 році чоловік Тетяни Попової помер від серцевого нападу, відтоді жінка сама виховувала двох дітей. Аж до початку збройного конфлікту Попови жили в Горлівці. Тетяна добре запам’ятала, як вирішила покинути рідне місто.

– Це було навесні 2014 року. Того дня я їхала на автобусі на роботу та бачила, як будівлю міліції оточили люди в цивільному одязі. Вони ховали обличчя, а в руках у них були автомати. Тоді я не розуміла, чим усе це закінчиться. Але вже ввечері, повернувшись додому, побачила над містом бойові літаки. Потім пішли чутки про початок бойових дій, почулися перші постріли, які налякали дітей. Тому ми зібрали речі та виїхали, – розповідає Тетяна.

Сьогодні Попови живуть у Маріуполі. Діти вже виросли, поки розмірковують про своє майбутнє. Тетяна єдина годувальниця у сім’ї. Доводиться важко, але підтримує Фонд Ріната Ахметова.

– Регулярно одержуємо продуктові набори. Дуже вдячні Рінату Ахметову за цю допомогу, – каже жінка.

У червні бригади мобільної  видачі Фонду Ріната Ахметова доставлять набори виживання жителям 46 населених пунктів, розташованих уздовж лінії зіткнення. Продуктові набори отримають майже 20 тисяч осіб: діти, пенсіонери, люди з обмеженими можливостями.