Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Зикових

19.08.2019

Вікторія й Олександр Зикові з Авдіївки створили зразкову сім’ю. Подружжя зізнається, що в них неймовірна любов і одне до одного, і до дітей.

– Ми мали дочку Настю та сина Іллю, коли почалася стрілянина на Донбасі. Дуже переживали за них, тому що нашому місту сильно діставалося, постійно були обстріли. У 2016 році я завагітніла третьою дитиною. Дізналися про це на ранніх термінах, але твердо вирішили: будемо народжувати попри ситуацію. Тому що діти – це найцінніше, що може бути, – розповідає Вікторія Вікторівна. Сьогодні наймолодшій дитині Зикових – Сергію три з гаком роки. Мама за ним доглядає, а забезпечує багатодітну сім’ю її голова.

– Я на заводі працюю, може, не найбільш високооплачувана робота, але стабільна, – говорить Олександр.

Серйозною підмогою для сім’ї Зикових є підтримка Фонду Ріната Ахметова, який регулярно доставляє родині продуктові набори.

– Це велика допомога для нас, дякуємо Рінату Леонідовичу за цю підтримку, – каже Вікторія Зикова.

Допомога Ріната Ахметова доставляється в 94 населених пункти в прифронтовій зоні й уздовж лінії зіткнення. Жителям 87 сіл і селищ набори виживання привозять бригади мобільної видачі Фонду. Ще в семи містах і селищах Донбасу допомога Ріната Ахметова розподіляється в стаціонарних пунктах видачі.