Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Сидоренків

09.09.2019

Олена Сидоренко зі сином і донькою проживає в найстаршій частині Авдіївки. Тій, яку ледь не стерло з лиця землі численними бомбардуваннями. Жінка добре пам’ятає найперший обстріл:

– Це було страшне видовище. Ми з дітьми бігли в підвал, а над нами літали ракети та кулі. Зусібіч летіли. Досі дивуюся, як ми вижили.

Разом із дітьми вона просиділа в підвалі майже тиждень. Коли канонада стихла, всі піднялися наверх і обімліли: їхній будинок перетворився на руїни. Вибуховою хвилею повибивало все скло, завалило стіни. Неушкодженою залишилася тільки одна кімната, у якій сім’я Сидоренків і живе донині. Відремонтувати житло нема за що. Єдине, чого Олена та її діти не потребують, це їжі – вони регулярно отримують продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова.

– Дякую Рінату Ахметову, що не кинув нас напризволяще. Його допомога дуже нам стає у пригоді, – сказала Олена Сидоренко.

Допомога Ріната Ахметова доставляється в 94 населених пункти в прифронтовій зоні й уздовж лінії зіткнення. Жителям 87 сіл і селищ набори виживання привозять бригади мобільної видачі Фонду. Ще в семи містах і селищах Донбасу допомога Ріната Ахметова розподіляється в стаціонарних пунктах видачі.