Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Рогозіних

16.05.2019

16 травня бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова працюють у Бахмутському районі. Набори найпотрібніших продуктів отримають найбільш нужденні жителі населених пунктів Новолуганське, Одрадівка, Дача, Миколаївка-1, Миколаївка-2 та Кодема.

Серед одержувачів допомоги Фонду – багатодітна сім’я Рогозіних. Переселенці з Троїцького останніми роками живуть у Новолуганському.

– Ми буквально перед початком збройного конфлікту придбали великий будинок у Троїцькому. Місця всім вистачало. А потім почалися обстріли, снаряди падали прямо на нашій вулиці, довелося виїхати, – каже Наталя Рогозіна.

Зараз будинок сім’ї в Троїцькому зруйнований. У Новолуганському переселенці живуть у приміщенні, враженому грибком. Але Рогозіним нікуди діватися – грошей на краще житло в Бахмутському районі не заробиш.

Крім трьох рідних дітей Наталя виховує племінника – сестру позбавили батьківських прав. Прогодувати чотирьох дітей непросто, хоча Наталя працює в місцевій пекарні. Рятує підтримка Ріната Ахметова. Сім’я регулярно отримує набори виживання Фонду.

– Рінат Ахметов не покидає в біді Донбас, коли багато хто від нього відмовився. Щиро дякую йому та Фонду за допомогу, – зазначила жінка.

Зі серпня 2014 року Фонд Ріната Ахметова видав понад 12 мільйонів продуктових наборів. Для багатьох одержувачів ця допомога була й залишається єдиним шансом вижити.