Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Мунтян

03.05.2019

Світлана Мунтян з Авдіївки, яка виросла в багатодітній сім’ї, звикла, що вдома багато людей, галасу  та усмішок. Насолоджувалася роллю «середньої дитини» – їй було приємно відчувати турботу старших сестри та брата й опікати молодших сестричок. Сьогодні жінка живе з дочкою-підлітком. Брат помер, мама із сестрами живуть на іншому кінці міста. Сім’ї вдається побачитися тільки на пункті видачі гуманітарної допомоги Фонду Ріната Ахметова.

– В Авдіївці людям важко живеться, тому продуктові набори Фонду Ріната Ахметова отримую і я, і мама, і сестри зі своїми дітьми. У гості одне до одного не виходить ходити часто, тому завжди зустрічаємося тут, на пункті видачі. Зідзвонюємося заздалегідь, щоб не розминутися й обговорити останні новини. Велику подяку від імені всієї моєї сім’ї хочу сказати Рінату Леонідовичу Ахметову! Спасибі Вам від щирого серця, що не забуваєте про земляків, – сказала Світлана.

У травні набори виживання отримають приблизно 22 тисячі осіб. Це найбільш нужденні мирні жителі Донбасу: діти, люди з обмеженими можливостями, пенсіонери-переселенці та ті, хто проживають у «сірій зоні».