Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Кривозубів із Зоряного

03.09.2019

Бригади мобільної видачі доставили допомогу в Мар’їнський район Донецької області. Сьогодні набори виживання Фонду Ріната Ахметова отримають нужденні жителі населених пунктів Новомихайлівка, Парасковіївка, Славне, Зоряне, Желанне-1, Желанне-2 й Олександропіль. Серед тих, хто отримав продуктові набори від Фонду, сім’я Кривозубів.

Валентина Іллівна більш ніж 40 років пропрацювала медсестрою, її чоловік Микола Федосійович був шахтарем. Сьогодні подружжя – пенсіонери. Разом із ними живе мама Валентини Зінаїда Федотівна, якій уже 91 рік. На пенсії сім’ї складно прожити, тому тримають кіз, вирощують огірки та помідори. У пригоді стає Кривозубам допомога Фонду Ріната Ахметова.

– Город – це умовний порятунок. Одними овочами не прогодуєшся, та й річ це сезонна. А волонтери від Ріната Ахметова їздять до нас у село цілісінький рік. Дуже дякуємо Рінату Леонідовичу за те, що піклується про земляків у цей важкий час, – каже Валентина Іллівна.

Допомога Ріната Ахметова доставляється в 94 населених пункти в прифронтовій зоні й уздовж лінії зіткнення. Жителям 87 сіл і селищ набори виживання привозять бригади мобільної видачі Фонду. Ще в семи містах і селищах Донбасу допомога Ріната Ахметова розподіляється в стаціонарних пунктах видачі.