Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає сім’ї Бойченків із Красногорівки

26.03.2019

Бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова сьогодні доставили продуктові набори в Красногорівку. Серед тих, хто отримує тут набори виживання, місцева жителька Тетяна Бойченко. Жінка сама виховує трьох дітей, наймолодша з них – інвалід.

– Миколі зараз сім років, він не бачив батька – той помер перед його народженням. Доводиться виховувати дітей самій, – розповідає жінка.

В умовах збройного конфлікту прогодувати трьох дітей, причому двоє студенти, непросто. Тетяна не може вийти на роботу, адже залишити молодшого сина нема з ким. Через це сім’я виживає на соціальну допомогу. У вкрай убогому бюджеті доводиться вишукувати гроші й на оренду житла – у квартирі Бойченків жити неможливо після обстрілу Красногорівки у 2016 році.

– Старша донька скоро закінчить навчання, буде допомагати, але поки дуже важко доводиться, – говорить Тетяна Бойченко. – Ми регулярно отримуємо продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова, і це величезна допомога. Без неї ми б не вижили. Дякуємо Рінату Леонідовичу за те, що у важкий час не забув про земляків.

Видача наборів виживання в Красногорівці продовжиться завтра. За два дні допомогу отримають понад 2400 містян. За час конфлікту на Донбасі Рінат Ахметов допоміг понад 1 мільйону осіб.