Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Фонд Ріната Ахметова допомагає родині Красних

25.03.2019

Ніна та Євген Красні нещодавно відсвяткували 50-річчя спільного життя. Привітати літніх людей із золотим весіллям ніхто не прийшов – діти та внуки ювілярів давно виїхали з Авдіївки. Всі тяготи подружжя долає удвох. А випробувань вистачає.

– У дружини було два інсульти. Я наприкінці минулого року зламав ногу, тому ми з Ніною «невиїзні». Навіть у підвал не можемо сховатися від стрілянини, – говорить Андрій Кирилович.

Вийти з дому по продукти Красні теж не можуть. Та й коштів як таких не мають. Справжнім порятунком стали набори виживання, які видає Фонд Ріната Ахметова.

– Люди з Фонду доставляють продукти прямо нам додому. Завжди ввічливі, відкриті. Ми з радістю з ними обговорюємо останні ігри улюбленого «Шахтаря», адже рідко в нас бувають гості, – розповідає Ніна Петрівна.

– Колись я запросив ще незнайому мені Ніну на танець і більше від себе не відпустив. Ми щасливі, що є одне в одного. І мрія в нас одна – дожити до мирного часу. Дякуємо Рінату Ахметову, що не покидає земляків, допомагає нам вижити та вірити в краще, – сказав Андрій Красний.

Разом із подружжям Красних допомогу Фонду Ріната Ахметова в Авдіївці отримують понад 5,5 тисячі осіб. За час бойових дій на Донбасі Фонд Ріната Ахметова видав понад 12 мільйонів продуктових наборів.