Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Дякуємо за чудові подарунки!» Весела новорічна фотосесія прийомної родини Домаш

06.01.2022

Програма продовжує отримувати слова подяки щодо подарунків дітлахам у рамках новорічної акції «Рінат Ахметов – дітям». Акція триває вже 21 рік, і за цей час вже більше мільйона дітей отримали новорічні подарунки.

На месенджер програми https://www.facebook.com/SirotstvyNet надійшла ціла фотосесія щасливих 6 дітей прийомної родини Ніни Домаш з Черкаської області.

Ніна бере участь у заходах Фонду з 2018 року, є постійним користувачем порталу Sirotstvy.net. Програма із задоволенням слідкує за новинами родини Домаш. Наприклад, цього року родина переїде у нову велику будівлю, і наприкінці зими святкуватиме входини.

«Хочу передати вам велике-велике дякую за такі чудові подарунки! – пише нам Ніна Домаш. – Дивним чином ці лампи – саме те, що ми давно мріяли купити дітлахам, бо наші вже геть старі. Особливо радів Володя! Він у цьому році піде у перший клас. Роздивившись лампу, сина пообіцяв гарно вчитися і забажав швидше піти до школи. А малеча одразу почала розфарбовувати ялинкові прикраси. Дійсно, згодом долучилися всі, бо в нашій родині все роблять гуртом!

Чоловік засняв цей процес на фото, якими ми з радістю ділимося з вами! Взагалі вже другий рік ми отримуємо подарунки від вашого Фонду, і кожного разу – це велика радість і свято для нашої родини! Дякуємо вам за турботу! Найкращих побажань всім співробітника Фонду Ріната Ахметова і користувачам порталу Sirotstvy.net!!! До зустрічі в Новому році!»

Історія прийомної родини Ніни та Ярослава Домаш