Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Дякуємо Рінату Ахметову за допомогу переселенцям»: історії з гуманітарного штабу Маріупольського державного університету

24.09.2022

Коли відкрився гуманітарний штаб на базі Маріупольського державного університету, який переїхав до Києва, Фонд Ріната Ахметова став одним із перших, хто долучився до допомоги маріупольцям у столиці.

Серед тих, хто звернувся до штабу — Ірина Анатоліївна, переселенка із села Покровське Маріупольського району. Після евакуації вона з чоловіком знайшла прихисток у Києві, де родина й отримала продуктову допомогу від Фонду.

«Дякуємо велике Рінату Леонідовичу за продуктові набори, за те, що допомагає маріупольцям», — поділилася жінка.

Свою історію розповіла й ще одна переселенка з Маріуполя. У квітні їй разом із дитиною та батьками вдалося вибратися із міста, подолавши пішки не менше 20 кілометрів. Розпочати життя з чистого аркуша вирішили в столиці, де дізналися про роботу гуманітарного штабу Маріупольського університету.

«Я хочу висловити велику подяку Рінату Ахметову за те, що він організував такий фонд, за допомогу переселенцям. Дай вам Бог здоров’я та процвітання», — подякувала жінка.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/97d0f8