Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога, яку цінують: переселенці у вінницькому хабі «Я — Маріуполь» отримали понад 2 тисячі гігієнічних наборів від Фонду Ріната Ахметова

04.10.2022

Фонд Ріната Ахметова в рамках співпраці центром підтримки переселенців «Я — Маріуполь» у Вінниці завершив перший етап гуманітарної допомоги. За цей час маріупольці, які звернулися до хабу, отримали понад 2 тисячі гігієнічних наборів від Фонду.

У кожному наборі корисні та універсальні засоби особистої гігієни: зубні щітки та паста, туалетне мило, шампунь, гелі для душу та пральний порошок. Переселенці, які відвідують центр зізнаються, що ця допомога наразі дуже важлива й цінна для них.

«У Маріуполі ми буквально залишили все своє життя, тому доводиться його розпочинати на новом місці з нуля. Дякуємо Рінату Ахметову за допомогу в такий скрутний момент, без цієї підтримки нашій сім’ї було би надзвичайно важко», — каже Ольга, переселенка з Маріуполя.

Окрім гуманітарної допомоги, велика кількість маріупольців звертаються й за психологічною підтримкою. Пережити жахіття війни та адаптуватися до нових умов життя їм допомагають кваліфіковані психологи Фонду, спеціалісти з кризової психології й подолання травматичного досвіду.

Загалом до кінця року маріупольцям буде буде передано 40 тисяч наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів». З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/97d0f8