Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога під обстрілами: Дніпропетровщина отримала від Фонду Ріната Ахметова чергову партію продуктових наборів

26.09.2022

Щодня громади Дніпропетровщини піддаються нищівним ракетним обстрілам із боку окупантів. Чимало переселенців, які тікали від війни та знайшли прихисток у регіоні, знову, рятуючи свої життя, змушені ховатися в підвалах і укриттях. Для багатьох із них гуманітарна допомога стала одним з основних джерел існування.

Днями внутрішньо переміщені особи, які оселилися у Великомихайлівці Синельниківського району області, отримали від Фонду Ріната Ахметова черговий вантаж із тисячею продуктових наборів.

У кожному наборі містяться продукти тривалого зберігання: макаронні вироби, цукор, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Загалом Фонд передав до Дніпропетровської області вже понад 45 тисяч наборів із найнеобхіднішими продуктами харчування. Усього для мешканців України буде передано 500 тисяч продуктових наборів.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».
 
З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 13,5 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/97d0f8