Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Допомога Донбасу в цифрах за тиждень: понад 60 тисяч осіб отримали допомогу від Штабу Ахметова

12.05.2015

Минулого тижня, 4–8 травня 2015 року, 62 591 мирний житель Донецької та Луганської областей найбільш соціально незахищених категорій отримав набори виживання та адресну допомогу на лікування від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Гуманітарний рейс Ріната Ахметова

129 960 наборів виживання для подальшого видавання мирним жителям було доставлено упродовж тижня до пунктів Штабу в Донецькій і Луганській областях. Ця допомога призначена мирним жителям зони АТО, міст на лінії зіткнення й переселенцям на території Донецької та Луганської областей, підконтрольній українській владі.

Гуманітарна допомога

55 318 мирних жителів пільгових категорій, затверджених Гуманітарним штабом, упродовж тижня отримали набори виживання в понад 50 пунктах видавання допомоги в Донецькій і Луганській областях.

Батьки 6 980 малюків до 2-х років із Донецької та Луганської областей отримали дитячі набори від Штабу.

Адресна допомога

293 мирним жителям Донбасу надано допомогу на екстрене лікування, придбання медикаментів та відновлення житлових будинків, які дістали пошкодження під час бойових дій. Зокрема, адресну допомогу на лікування від Штабу отримали родини 2 загиблих і 5 поранених співробітників компаній групи СКМ.