Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

До Маріуполя доставлено гуманітарну допомогу. До Донецька допомогу доставлять завтра

23.01.2016

Як повідомлялося раніше, вранці з Дніпропетровська до Донецька й Маріуполя було відправлено дві автоколони Штабу Ріната Ахметова. Маріупольська колона зайшла на склад ще в обід. Донецька автоколона змушена залишитися на ніч під Волновахою. Свій шлях вона продовжить завтра, 24 січня.

До Маріуполя доставлено 100 тонн продуктів, з яких волонтери сформують 10 тисяч дорослих наборів виживання. Ця допомога призначена мирним жителям «сірої зони». Гуманітарний вантаж має необхідний пакет документів, оформлений із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. Із супровідними документами на вантаж можна ознайомитися за посиланням.

Автоколона, відправлена до Донецька, складається з 12 машин. Уже завтра вони пройдуть митний огляд і доставлять 240 тонн продуктів, із яких буде сформовано 30 тисяч дорослих продуктових наборів для мирних жителів непідконтрольних територій.

Станом на 23 січня 2016 року Штаб Ріната Ахметова видав 6 млн 185 тис. дорослих і 458 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.