Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

До Донецька вирушила завершальна автоколона в межах 17-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова

15.04.2015

Сьогодні, 15 квітня, з Дніпропетровська до Донецька виїхала завершальна автоколона 17-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова. 35 великовантажних автомобілів везуть на Донбас 692 тонни продуктів: цукор, соняшникову олію, м’ясні та рибні консерви, крупи, пряники, згущене молоко, борошно, вівсяні пластівці, дитячі каші, дитячі пюре. Із цих продуктів буде сформовано 70 тисяч наборів виживання для дорослих мирних жителів Донбасу найбільш соціально незахищених категорій населення, а також 13,5 тисяч дитячих наборів

Перед виїздом машини й вантаж пройшли моніторинг представниками добровольчих батальйонів і опломбування у присутності ЗМІ.

Гуманітарна допомога Штабу Ріната Ахметова призначена для мирних жителів, які перебувають у зоні АТО, а також мирних переселенців на території Донецької та Луганської областей, підконтрольних українській владі.

Нагадаємо, у квітні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити мирному населенню Донбасу 500 тисяч наборів для виживання і 30 тисяч дитячих наборів. Уже в суботу, 18 квітня, із Дніпропетровська до Донецька виїде перша автоколона 18-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова.