Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

До Донецька виїхала фінальна у квітні автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова

29.04.2015

Сьогодні, 29 квітня, із Дніпропетровська до Донецька вирушила фінальна у квітні автоколона з продуктами для мирних жителів Донбасу від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Також це завершальна колона 18-го Гуманітарного рейсу.

«26 великовантажних автомобілів доставлять до логістичного центру Штабу на «Донбас Арені» 520 тонн продуктів: цукор, борошно, крупи, макарони, рибні консерви, паштет, вівсяні пластівці, згущене молоко. Це доставляння продуктів дозволить волонтерам вже в Донецьку сформувати 45 тисяч наборів виживання для мирних жителів Донбасу. Особливістю цієї колони є те, що ми в терміновому порядку доставляємо консерви із сардини, які увійдуть до продуктових пакетів замість тушонки, яку було повернуто постачальнику через незадовільну якість. Завдяки цьому набори виживання будуть сформовані вчасно, і ми переконані, що люди отримають якісні продукти», — прокоментував відправлення колони волонтер Гуманітарного штабу Максим Ровінський.

Гуманітарний вантаж, який везе сьогоднішня колона до Донецька, призначений для найбільш соціально незахищених категорій мирного населення зони проведення АТО в Донецькій і Луганській областях: для людей похилого віку, інвалідів, багатодітних матерів та інших громадян пільгових категорій.

Нагадаємо, з урахуванням цієї колони, всього у квітні 2015 року Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити мирному населенню Донбасу 500 тисяч наборів для виживання і 30 тисяч дитячих наборів.