Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Вітання від Ріната Ахметова з Міжнародним днем волонтера

05.12.2017

Шановні колеги, дорогі друзі!

Міжнародний день волонтера – один із найважливіших, найдушевніших, найтепліших днів року. Тому що цього дня ми від щирого серця дякуємо та адресуємо вітання тим, хто вдень і вночі, в будь-якій ситуації, забуваючи про себе, поспішає на допомогу людям.

Людям в біді потрібна їжа, людям в біді потрібні ліки, але найнеобхідніше – знати, що тебе не кинуть, що про тебе пам'ятають, що тобі допоможуть. Немає нічого ціннішого за людське життя. Все проходить, але подяка за врятоване життя, за простягнуту руку допомоги в найтяжчу хвилину – залишається в серці назавжди. Ця подяка сьогодні звучить всім волонтерам – в Україні, Європі, в усьому світі.

Я хочу сказати кожному з вас, дорогі друзі, величезне-величезне дякую. За вашу мужність, за вашу самовідданість, за ваше добре серце. За те, що, ризикуючи життям, ви робите по-справжньому велику справу – рятуєте тих, для кого ви – єдина надія. Рятуєте тих, кому найбільше потрібна ваша допомога.

Переконаний, разом зі мною сьогодні вам дякують сотні тисяч жителів рідного Донбасу – найбільш безпорадні та беззахисні, люди похилого віку та діти, інваліди та багатодітні мами. Дякують за все, що ви зробили для них всією командою Гуманітарного штабу за ці три надскладні роки. І за те, що продовжуєте робити. Численні наші земляки сьогодні живі завдяки вашій сміливості та бажанню допомогти.

Саме такі справи наближають мир. Я знаю, він обов'язково настане. А ми продовжимо допомагати та разом з вами зробимо ще дуже багато доброго для людей.

З глибокою повагою,
Рінат Ахметов