Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Бригади мобільної видачі працюють у Волноваському районі

04.09.2019

Сьогодні Фонд Ріната Ахметова доставив набори виживання жителям населених пунктів Лебединське, Водяне, Бердянське, Сопине, Піонерське, Приморське. Допомогу отримала й Лариса Білицька.

Лариса Іванівна – щаслива бабуся відразу семи онуків, яких їй подарував син Веніамін. Велика родина проживала під одним дахом, поки одного разу їхній дім не потрапив під обстріл. Вибуховою хвилею вибило шибки в декількох кімнатах, тільки завдяки щасливому збігу ніхто з дітей не постраждав.

– Нині молодші переїхали до передмістя Маріуполя, якнайдалі від стрілянини. Я часто до них їжджу, допомагаю, але багато часу проводжу й тут, у Піонерському. Не можу кинути дім, з яким мене дуже багато що пов’язує, – каже жінка.

Коли бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова приїжджають у Піонерське, Лариса Іванівна йде отримувати продуктовий набір.

– Така підтримка вкрай важлива для мене. У нас велика сім’я, дуже дякую Фонду за те, що допомагає! – сказала Лариса Білицька.

У вересні допомогу Ріната Ахметова отримають майже 19 тисяч осіб. З початку збройних дій Фонд Ріната Ахметова видав понад 12,3 мільйона продуктових наборів на Донбасі. Завдяки цій допомозі врятовано більш ніж мільйон людських життів.