Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона з продуктами від Штабу Ахметова прибула на склад у Маріуполі

05.06.2015

5 червня на склад у Маріуполі прибула автоколона з 13 фур із продуктами від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, яка сьогодні виїхала з Павлограда.

13 великовантажних автомобілів — це частина автоколони, яка раніше прямувала до Донецька, але була зупинена через закриття блокпостів.

Із доставлених до Маріуполя продуктів буде сформовано 25 тисяч дорослих наборів виживання для мирних жителів населених пунктів на лінії зіткнення й переселенців на підконтрольній Україні території.

Весь благодійний вантаж у цій колоні і в межах усього Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова відповідає всім нормам якості, і перед відправленням на Донбас пройшов реєстрацію в Міністерстві соціальної політики, згідно з останніми вимогами законодавства, як гуманітарна допомога.

Упродовж цього тижня продуктові набори від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова можна було отримати в понад 20 пунктах видавання на підконтрольній Україні території та в містах на лінії зіткнення. Станом на 5 червня за весь час роботи Гуманітарного штабу Ріната Ахметова там було видано понад 410 тисяч наборів виживання.