Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона з 30 тисячами продуктових наборів від Штабу Ахметова вже в Донецьку

23.11.2015

Увечері, 23 листопада, до Донецька прибула автоколона з продуктами від Штабу Ахметова. Це 126-а автоколона, відправлена на Донбас, за весь час роботи Штабу. Гуманітарна допомога призначена мирним жителям непідконтрольних територій.

На донецький склад Гумштабу колона доставила 280 тонн продуктів. Вже завтра волонтери розпочнуть їх розвантажувати і формувати 30 тисяч дорослих наборів виживання.

Удень 14 фур пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом супровідних документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

Завдяки своєчасному доставлянню продуктів на Донбас, Штаб безперебійно видає набори виживання у стаціонарних пунктах. Також за допомогою мобільних бригад триває доставляння в маленькі села Донецької області з обох боків лінії зіткнення. За півроку роботи «мобільних» волонтерів продукти вже отримали понад 68 тисяч людей. Докладніше про те, де видавали допомогу, дивіться тут.

Станом на 23 листопада 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 432 тис. дорослих і 395 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.