Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона Штабу Ахметова з продуктами для жителів Донбасу потрапила в аварію

14.07.2015

Сьогодні, 14 липня, о 10:30, автоколона Штабу Ахметова з продуктами для мирних жителів Донбасу потрапила у ДТП. Вранці ця автоколона з 19 машин виїхала з Дніпропетровська в напрямку Донецька.

За 140 кілометрів від Дніпропетровська, поблизу села Брагинівка, 2 фури з колони були протаранені вантажівкою, яка вискочив на зустрічну смугу. Водії Штабу не постраждали. У машин спущені колеса, пробито паливний бак.

«Постраждалі машини везли цукор і борошно. На місце аварії прибули співробітники ДАІ і представники перевізника, які оформляють ДТП. Там само залишився і представник Штабу. Решта колони із 17 фур продовжила рух у Донецьк і вже перетнула кордон Донецької та Дніпропетровської областей», — прокоментував ситуацію Акім Заїтов, фахівець напряму «Гуманітарна допомога» Штабу Ахметова, який супроводжує автоколону.

Машини везуть до Донецька продукти для формування 35 тисяч дорослих і 15 тисяч дитячих наборів виживання для мирних жителів Донецької області, які перебувають на не підконтрольній Україні території.