Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона машин Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова прибула до Донецька

09.01.2015

Сьогодні, 9 січня, о 17:00 автоколона Гуманітарного рейсу Штабу Ріната Ахметова прибула до Донецька. Перша колона машин доставила для мирних жителів регіону 260 тонн продуктів — цукор, макарони, крупи, вівсяні пластівці. Всього ж упродовж січня Штаб планує відправити на Донбас 8 000 тонн продуктів для формування 500 000 гуманітарних наборів.

Наразі машини розвантажують волонтери в донецькому логістичному центрі Штабу — на стадіоні «Донбас Арена». Після розвантаження на кожну одиницю гуманітарної допомоги будуть наклеєні спеціальні стікери «Благодійна допомога. Не для продажу», потім продукти будуть розфасовані у 14-кілограмові пакети. У складі кожного набору — цукор, борошно, соняшникова олія, крупи, макаронні вироби, консерви м’ясні та рибні, згущене молоко, печиво, кукурудза.

Вже з понеділка волонтери ФК «Шахтар» будуть безкоштовно видавати ці продуктові набори для мирних жителів Донбасу за затвердженими Штабом критеріями.

Нагадаємо, що автоколона із 14 машин першого цьогоріч Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова сьогодні вранці виїхали із Дніпропетровська в напрямку Донецька. Перед відправленням машини і їхній вміст перевірили представники батальйону «Дніпро-1».