Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Автоколона 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова в’їхала в Донецьку область

14.03.2015

Станом на 13:00 автоколона в межах 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова, яка сьогодні вранці, 14 березня, вирушила з Дніпропетровська до Донецька, вже в’їхала в Донецьку область.

Колона у складі 47 великовантажних машин везе кілька видів круп, цукор, соняшникову олію, кільку, тушонку, згущене молоко, кукурудзу, вівсяні пластівці, дитяче харчування. Це найбільша автоколона з гуманітарною допомогою від Штабу Ахметова з початку 2015 року.

Перед виїздом вантаж Гуманітарного рейсу успішно пройшов перевірку, його опломбували. Гуманітарний вантаж має всі необхідні дозвільні документи, зокрема, і від Мінсоцполітики. Благодійна допомога призначена мирним жителям Донбасу, які проживають у зоні проведення АТО, на підконтрольних українській владі територіях і в містах на лінії вогню.

Нагадаємо, всього в березні, у межах 16-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова заплановано відправити на Донбас 5 автоколон. Це 202 фури, які доставлять 250 тисяч продуктових наборів і 30 тисяч дитячих наборів для мирних жителів Донецької та Луганської областей.